Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rianne Glastra Van Loon
Werk & Geld

Rianne Glastra Van Loon 17.87 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Rianne Glastra Van loon 17.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.87 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Rianne Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 45.97 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Rianne Glastra Van loon de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Rianne Glastra Van loon.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 42.41 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.41 punten in relatie tot Rianne Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rianne Glastra Van Loon 34.44 Punten

Rianne Glastra Van loon scoort 34.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.97 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Rianne Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rianne Glastra Van Loon 51.12 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Rianne Glastra Van loon 51.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Rianne Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 29.72 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Rianne Glastra Van loon in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: