Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Richard Glazenborg
Werk & Geld

Richard Glazenborg 36.49 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Richard Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Richard Glazenborg scoort 36.49 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Richard Glazenborg. Met een verschil van 43.11 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Richard Glazenborg de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 77.71 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.71 punten in relatie tot Richard Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Richard Glazenborg 27.1 Punten

Richard Glazenborg scoort 27.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.61 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Richard Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Richard Glazenborg 33.53 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Richard Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden. Richard Glazenborg scoort 33.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 40.08 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Richard Glazenborg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: