Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rick Vdveen
Werk & Geld

Rick Vdveen 3.58 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Rick Vdveen 3.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 3.58 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Rick Vdveen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 26.15 punten scoort Rick Vdveen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 10.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.64 punten in relatie tot Rick Vdveen. Het aantal van 10.64 punten redelijk laag.

Rick Vdveen 70.33 Punten

Rick Vdveen scoort 70.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.69 punten is Rick Vdveen ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rick Vdveen 25.22 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Rick Vdveen 25.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Rick Vdveen en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 50.45 punten heeft Rick Vdveen ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: