Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rien Van Glabbeek
Werk & Geld

Rien Van Glabbeek 78.12 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rien Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden. Rien Van Glabbeek scoort 78.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 42.17 punten is Rien Van Glabbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Rien Van Glabbeek de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2 punten in relatie tot Rien Van Glabbeek. Het aantal van 2 punten behoorlijk laag.

Rien Van Glabbeek 69.84 Punten

Rien Van Glabbeek scoort 69.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.84 punten is Rien Van Glabbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rien Van Glabbeek 17.38 Punten

Rien Van Glabbeek scoort 17.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 17.38 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Rien Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 57.75 punten heeft Rien Van Glabbeek ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: