Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Riera Giminez Nica
Werk & Geld

Riera Giminez Nica 97.62 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Riera giminez Nica 97.62 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Riera giminez Nica en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 58.8 punten is Riera giminez Nica de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Riera giminez Nica.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 38.45 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.45 punten in relatie tot Riera giminez Nica in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Riera Giminez Nica 91.79 Punten

Riera giminez Nica scoort 91.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 53.34 punten is Riera giminez Nica ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Riera Giminez Nica 68.6 Punten

Riera giminez Nica scoort 68.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Riera giminez Nica en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 47.45 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Riera giminez Nica in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: