Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rob Glastra Meppel
Werk & Geld

Rob Glastra Meppel 4.46 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Rob Glastra Meppel 4.46 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 4.46 punten weinig. Financieel gezien zal Rob Glastra Meppel zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Rob Glastra Meppel. Met een verschil van 44.78 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Rob Glastra Meppel de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 6.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.48 punten in relatie tot Rob Glastra Meppel. Het aantal van 6.48 punten behoorlijk laag.

Rob Glastra Meppel 54.31 Punten

Rob Glastra Meppel scoort 54.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.83 punten is Rob Glastra Meppel ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rob Glastra Meppel 69.03 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Rob Glastra Meppel en Gerard Van IJsselmuiden. Rob Glastra Meppel scoort 69.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 18.88 punten van Rob Glastra Meppel.
Bekijk ook de Combats tussen: