Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Robert Gtimk
Werk & Geld

Robert Gtimk 15.87 Punten

Robert gtimk scoort 15.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 15.87 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Robert gtimk en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Robert gtimk. Met een verschil van 40.02 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Robert gtimk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 7.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.9 punten in relatie tot Robert gtimk. Het aantal van 7.9 punten behoorlijk laag.

Robert Gtimk 11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Robert gtimk 11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11 punten redelijk laag.

Met 3.1 punten verschil scoort Robert gtimk net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robert Gtimk 75.99 Punten

Robert gtimk scoort 75.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Robert gtimk en Gerard Van IJsselmuiden.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 18.25 punten van Robert gtimk.
Bekijk ook de Combats tussen: