Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Robert Van Der Glas Rotterdam
Werk & Geld

Robert Van Der Glas Rotterdam 61.29 Punten

Robert Van der Glas Rotterdam scoort 61.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Robert Van der Glas Rotterdam en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met 6.19 punten verschil scoort Robert Van der Glas Rotterdam net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.54 punten in relatie tot Robert Van der Glas Rotterdam. Het aantal van 5.54 punten behoorlijk laag.

Robert Van Der Glas Rotterdam 48.29 Punten

Robert Van der Glas Rotterdam scoort 48.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.75 punten is Robert Van der Glas Rotterdam ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robert Van Der Glas Rotterdam 72.58 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Robert Van der Glas Rotterdam en Gerard Van IJsselmuiden. Robert Van der Glas Rotterdam scoort 72.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 9.02 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Robert Van der Glas Rotterdam op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: