Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Robin Glanerbrug
Werk & Geld

Robin Glanerbrug 59.34 Punten

De samenwerkverhouding tussen Robin Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Robin Glanerbrug 59.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Robin Glanerbrug de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 40.01 punten is Robin Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 47.55 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 47.55 punten in relatie tot Robin Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robin Glanerbrug 9.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Robin Glanerbrug 9.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.61 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 37.94 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Robin Glanerbrug de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Robin Glanerbrug 53.71 Punten

De aantrekkingskracht tussen Robin Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Robin Glanerbrug 53.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 44.49 punten wint Robin Glanerbrug het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: