Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Romek Van Glabbeeck
Werk & Geld

Romek Van Glabbeeck 70.81 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen romek Van glabbeeck en Gerard Van IJsselmuiden. romek Van glabbeeck scoort 70.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 50.42 punten is romek Van glabbeeck de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van romek Van glabbeeck.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 20.04 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 20.04 punten in relatie tot romek Van glabbeeck in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Romek Van Glabbeeck 29.57 Punten

romek Van glabbeeck scoort 29.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.53 punten verschil scoort romek Van glabbeeck net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Romek Van Glabbeeck 73.18 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen romek Van glabbeeck en Gerard Van IJsselmuiden. romek Van glabbeeck scoort 73.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 46.93 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van romek Van glabbeeck in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: