Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Romy Julia Glaudemans
Werk & Geld

Romy Julia Glaudemans 80.19 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Romy Julia Glaudemans 80.19 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Romy Julia Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 48.77 punten is Romy Julia Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Romy Julia Glaudemans de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 44.05 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.05 punten in relatie tot Romy Julia Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Romy Julia Glaudemans 40.94 Punten

Romy Julia Glaudemans scoort 40.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.11 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Romy Julia Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Romy Julia Glaudemans 55.01 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Romy Julia Glaudemans 55.01 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Romy Julia Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 52.26 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Romy Julia Glaudemans in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: