Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ronald Glas
Werk & Geld

Ronald Glas 38.65 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Ronald Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Ronald Glas scoort 38.65 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Ronald Glas. Met een verschil van 44.95 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Ronald Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2.44 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.44 punten in relatie tot Ronald Glas. Het aantal van 2.44 punten behoorlijk laag.

Ronald Glas 2.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ronald Glas 2.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.1 punten behoorlijk laag.

Met 0.34 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Ronald Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Glas 33.67 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Ronald Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Ronald Glas scoort 33.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 3.98 punten verschil, net gewonnnen van Ronald Glas.
Bekijk ook de Combats tussen: