Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ronald Luis Nava Vazquez
Werk & Geld

Ronald Luis Nava Vazquez 58.05 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ronald Luis Nava Vazquez 58.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Ronald Luis Nava Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 35.68 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Ronald Luis Nava Vazquez de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 95.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.99 punten in relatie tot Ronald Luis Nava Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ronald Luis Nava Vazquez 32.26 Punten

Ronald Luis Nava Vazquez scoort 32.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.73 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Ronald Luis Nava Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Luis Nava Vazquez 16.13 Punten

Ronald Luis Nava Vazquez scoort 16.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 16.13 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ronald Luis Nava Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 83.62 punten heeft gewonnnen van Ronald Luis Nava Vazquez.
Bekijk ook de Combats tussen: