Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Roos Glasbeek
Werk & Geld

Roos Glasbeek 14.9 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Roos Glasbeek 14.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 14.9 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Roos Glasbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.23 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Roos Glasbeek in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Roos Glasbeek de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 54.43 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.43 punten in relatie tot Roos Glasbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roos Glasbeek 5.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Roos Glasbeek 5.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.92 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 48.51 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Roos Glasbeek de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roos Glasbeek 94.68 Punten

Roos Glasbeek scoort 94.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 72.53 punten heeft Roos Glasbeek met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: