Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Roos Van Gladbeek
Werk & Geld

Roos Van Gladbeek 68.78 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Roos Van gladbeek en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Roos Van gladbeek scoort 68.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 61.34 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Roos Van gladbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 4.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.45 punten in relatie tot Roos Van gladbeek. Het aantal van 4.45 punten behoorlijk laag.

Roos Van Gladbeek 68.63 Punten

Roos Van gladbeek scoort 68.63 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.18 punten is Roos Van gladbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roos Van Gladbeek 98.05 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Roos Van gladbeek scoort 98.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 79.02 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: