Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rosan Van Der Glas
Werk & Geld

Rosan Van Der Glas 51.94 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Rosan Van der Glas 51.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Rosan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 20.15 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Rosan Van der Glas op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.67 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.67 punten in relatie tot Rosan Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rosan Van Der Glas 72.86 Punten

Rosan Van der Glas scoort 72.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.19 punten is Rosan Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Rosan Van Der Glas 65.75 Punten

Rosan Van der Glas scoort 65.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Rosan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 57.15 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Rosan Van der Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: