Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Roy Nijholt Doetinchem
Werk & Geld

Roy Nijholt Doetinchem 78.57 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Roy Nijholt Doetinchem en Gerard Van IJsselmuiden. Roy Nijholt Doetinchem scoort 78.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 1.68 punten verschil scoort Roy Nijholt Doetinchem net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 83.56 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 83.56 punten in relatie tot Roy Nijholt Doetinchem in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roy Nijholt Doetinchem 88.2 Punten

Roy Nijholt Doetinchem scoort 88.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.64 punten verschil scoort Roy Nijholt Doetinchem net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roy Nijholt Doetinchem 11.16 Punten

Roy Nijholt Doetinchem scoort 11.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 11.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Roy Nijholt Doetinchem en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 19.06 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Roy Nijholt Doetinchem op Liefdes en Relatie gebied dan Roy Nijholt Doetinchem.
Bekijk ook de Combats tussen: