Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ruiz Guti Andrea Gladys
Werk & Geld

Ruiz Guti Andrea Gladys 40.77 Punten

Ruiz guti Andrea Gladys scoort 40.77 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Ruiz guti Andrea Gladys en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 25.99 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Ruiz guti Andrea Gladys op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 82.64 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.64 punten in relatie tot Ruiz guti Andrea Gladys in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ruiz Guti Andrea Gladys 99.38 Punten

Ruiz guti Andrea Gladys scoort 99.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.74 punten scoort Ruiz guti Andrea Gladys beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Ruiz Guti Andrea Gladys 90.05 Punten

Ruiz guti Andrea Gladys scoort 90.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 53.64 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Ruiz guti Andrea Gladys in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: