Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ruth Ebergengi Vazquez
Werk & Geld

Ruth Ebergengi Vazquez 1.87 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ruth ebergengi Vazquez 1.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.87 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Ruth ebergengi Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 71.51 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Ruth ebergengi Vazquez op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 85.15 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 85.15 punten in relatie tot Ruth ebergengi Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ruth Ebergengi Vazquez 20.32 Punten

Ruth ebergengi Vazquez scoort 20.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.83 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Ruth ebergengi Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ruth Ebergengi Vazquez 25.12 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ruth ebergengi Vazquez 25.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Ruth ebergengi Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 48.95 punten heeft Ruth ebergengi Vazquez verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: