Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ruth Ebergenyi Vazquez
Werk & Geld

Ruth Ebergenyi Vazquez 74.25 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ruth ebergenyi Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden. Ruth ebergenyi Vazquez scoort 74.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 73.46 punten heeft Ruth ebergenyi Vazquez met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.43 punten in relatie tot Ruth ebergenyi Vazquez. Het aantal van 2.43 punten behoorlijk laag.

Ruth Ebergenyi Vazquez 85.84 Punten

Ruth ebergenyi Vazquez scoort 85.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 83.41 punten wint Ruth ebergenyi Vazquez met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ruth Ebergenyi Vazquez 73.39 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ruth ebergenyi Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden. Ruth ebergenyi Vazquez scoort 73.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 60.74 punten heeft Ruth ebergenyi Vazquez duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: