Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Saiyan Super Gohan
Werk & Geld

Saiyan Super Gohan 18.22 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort saiyan Super gohan 18.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 18.22 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen saiyan Super gohan en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 68.39 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van saiyan Super gohan in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 72.05 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.05 punten in relatie tot saiyan Super gohan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Saiyan Super Gohan 14.13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort saiyan Super gohan 14.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.13 punten redelijk laag.

Met een verschil van 57.92 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van saiyan Super gohan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Saiyan Super Gohan 26.14 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort saiyan Super gohan 26.14 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen saiyan Super gohan en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 59.61 punten heeft saiyan Super gohan ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: