Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Salvatore Vazquez
Werk & Geld

Salvatore Vazquez 92.96 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Salvatore Vazquez 92.96 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Salvatore Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 40.66 punten is Salvatore Vazquez de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Salvatore Vazquez de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 88.23 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.23 punten in relatie tot Salvatore Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Salvatore Vazquez 15.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Salvatore Vazquez 15.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.21 punten redelijk laag.

Liefde en Relaties

Salvatore Vazquez 43.31 Punten

Salvatore Vazquez scoort 43.31 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Salvatore Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met 6.55 punten verschil scoort Salvatore Vazquez net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: