Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Samantha Den Harder
Werk & Geld

Samantha Den Harder 71.84 Punten

Samantha den Harder scoort 71.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Samantha den Harder en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 55.79 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Samantha den Harder de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.06 punten in relatie tot Samantha den Harder. Het aantal van 9.06 punten behoorlijk laag.

Samantha Den Harder 94.81 Punten

Samantha den Harder scoort 94.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 85.75 punten wint Samantha den Harder met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Samantha Den Harder 16.99 Punten

De aantrekkingskracht tussen Samantha den Harder en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Samantha den Harder scoort namelijk maar 16.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 39.83 punten verliest Samantha den Harder van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: