Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Samantha Glanerbrug
Werk & Geld

Samantha Glanerbrug 83.68 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Samantha Glanerbrug 83.68 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Samantha Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 72.74 punten heeft Samantha Glanerbrug met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 99.78 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 99.78 punten in relatie tot Samantha Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Samantha Glanerbrug 19.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Samantha Glanerbrug 19.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.08 punten redelijk laag.

Met een verschil van 80.7 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Samantha Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Samantha Glanerbrug 5.23 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Samantha Glanerbrug 5.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.23 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Samantha Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 69.76 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Samantha Glanerbrug in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: