Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Samantha Goharbavang
Werk & Geld

Samantha Goharbavang 18.4 Punten

Samantha goharbavang scoort 18.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 18.4 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Samantha goharbavang en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 13.53 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Samantha goharbavang in de categorie werk en geld dan Samantha goharbavang.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 74.09 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.09 punten in relatie tot Samantha goharbavang in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Samantha Goharbavang 56.71 Punten

Samantha goharbavang scoort 56.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.38 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Samantha goharbavang in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Samantha goharbavang.
Liefde en Relaties

Samantha Goharbavang 7.4 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Samantha goharbavang 7.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.4 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 3.48 punten verschil, net gewonnnen van Samantha goharbavang.
Bekijk ook de Combats tussen: