Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sanchea Gimenez Lourdes
Werk & Geld

Sanchea Gimenez Lourdes 9.9 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort sanchea gimenez LOURDES 9.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.9 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen sanchea gimenez LOURDES en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 77.44 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van sanchea gimenez LOURDES op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 58.57 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 58.57 punten in relatie tot sanchea gimenez LOURDES in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sanchea Gimenez Lourdes 28.55 Punten

sanchea gimenez LOURDES scoort 28.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.02 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van sanchea gimenez LOURDES de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Sanchea Gimenez Lourdes 56.87 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort sanchea gimenez LOURDES 56.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen sanchea gimenez LOURDES en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 40.54 punten heeft sanchea gimenez LOURDES verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: