Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sander Dimmendaal Glanerbrug
Werk & Geld

Sander Dimmendaal Glanerbrug 24.41 Punten

Sander Dimmendaal Glanerbrug scoort 24.41 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sander Dimmendaal Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 16.32 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sander Dimmendaal Glanerbrug in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 26.82 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.82 punten in relatie tot Sander Dimmendaal Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sander Dimmendaal Glanerbrug 62.99 Punten

Sander Dimmendaal Glanerbrug scoort 62.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.17 punten is Sander Dimmendaal Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Sander Dimmendaal Glanerbrug 7.78 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sander Dimmendaal Glanerbrug 7.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 7.78 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sander Dimmendaal Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 43.9 punten heeft Sander Dimmendaal Glanerbrug verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: