Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sander Vdveen
Werk & Geld

Sander Vdveen 76.64 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sander Vdveen en Gerard Van IJsselmuiden. Sander Vdveen scoort 76.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 8.23 punten verschil scoort Sander Vdveen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.01 punten in relatie tot Sander Vdveen. Het aantal van 13.01 punten redelijk laag.

Sander Vdveen 2.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sander Vdveen 2.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.64 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.37 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sander Vdveen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Sander Vdveen.
Liefde en Relaties

Sander Vdveen 42.29 Punten

Sander Vdveen scoort 42.29 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sander Vdveen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 52.27 punten heeft Sander Vdveen ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: