Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Gimpel
Werk & Geld

Sandra Gimpel 25.58 Punten

Sandra Gimpel scoort 25.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sandra Gimpel en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 66.22 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Sandra Gimpel in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.77 punten in relatie tot Sandra Gimpel. Het aantal van 0.77 punten behoorlijk laag.

Sandra Gimpel 21.58 Punten

Sandra Gimpel scoort 21.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.81 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Sandra Gimpel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Gimpel 45.35 Punten

Sandra Gimpel scoort 45.35 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sandra Gimpel en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 23.45 punten scoort Sandra Gimpel slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: