Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Glats
Werk & Geld

Sandra Glats 27.34 Punten

Sandra glats scoort 27.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sandra glats en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 47.28 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sandra glats de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Sandra glats.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.1 punten in relatie tot Sandra glats. Het aantal van 2.1 punten behoorlijk laag.

Sandra Glats 53.62 Punten

Sandra glats scoort 53.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.52 punten is Sandra glats ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Glats 57.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sandra glats 57.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Sandra glats en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 35.92 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sandra glats de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: