Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Glatz
Werk & Geld

Sandra Glatz 75.37 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sandra glatz en Gerard Van IJsselmuiden. Sandra glatz scoort 75.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 52.78 punten is Sandra glatz de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Sandra glatz.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 83.73 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 83.73 punten in relatie tot Sandra glatz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sandra Glatz 19.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sandra glatz 19.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.83 punten redelijk laag.

Met een verschil van 63.9 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Sandra glatz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Glatz 17.21 Punten

Sandra glatz scoort 17.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 17.21 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sandra glatz en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 44.27 punten heeft Sandra glatz verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: