Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Portijk Losser
Werk & Geld

Sandra Portijk Losser 69.36 Punten

Sandra Portijk Losser scoort 69.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sandra Portijk Losser en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 62.43 punten heeft Sandra Portijk Losser duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 75.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.06 punten in relatie tot Sandra Portijk Losser in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sandra Portijk Losser 52.22 Punten

Sandra Portijk Losser scoort 52.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.84 punten scoort Sandra Portijk Losser slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Portijk Losser 35.59 Punten

Sandra Portijk Losser scoort 35.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Sandra Portijk Losser en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 24.65 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Sandra Portijk Losser in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: