Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Rolevink Glanerbrug
Werk & Geld

Sandra Rolevink Glanerbrug 86.97 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sandra Rolevink Glanerbrug 86.97 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sandra Rolevink Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 52.92 punten is Sandra Rolevink Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Sandra Rolevink Glanerbrug.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.08 punten in relatie tot Sandra Rolevink Glanerbrug. Het aantal van 18.08 punten redelijk laag.

Sandra Rolevink Glanerbrug 17.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sandra Rolevink Glanerbrug 17.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 17.92 punten redelijk laag.

Met 0.16 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Sandra Rolevink Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Rolevink Glanerbrug 86.69 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Sandra Rolevink Glanerbrug 86.69 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 41.81 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Sandra Rolevink Glanerbrug in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: