Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sandra Van Glabbeek
Werk & Geld

Sandra Van Glabbeek 17.9 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sandra Van Glabbeek 17.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.9 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sandra Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 22.26 punten scoort Sandra Van Glabbeek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 80.86 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 80.86 punten in relatie tot Sandra Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sandra Van Glabbeek 81.32 Punten

Sandra Van Glabbeek scoort 81.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.45999999999999 punten verschil scoort Sandra Van Glabbeek net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Van Glabbeek 1.12 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sandra Van Glabbeek 1.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 1.12 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sandra Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 41.43 punten heeft Sandra Van Glabbeek verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: