Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sascha Dequero Vazquez
Werk & Geld

Sascha Dequero Vazquez 56.84 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Sascha Dequero Vazquez 56.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Sascha Dequero Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 14.28 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sascha Dequero Vazquez in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 7.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.24 punten in relatie tot Sascha Dequero Vazquez. Het aantal van 7.24 punten behoorlijk laag.

Sascha Dequero Vazquez 25.22 Punten

Sascha Dequero Vazquez scoort 25.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.98 punten scoort Sascha Dequero Vazquez beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Sascha Dequero Vazquez 3.55 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sascha Dequero Vazquez 3.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 3.55 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sascha Dequero Vazquez en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 34.4 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sascha Dequero Vazquez de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: