Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Saskia Vermeulen Glas
Werk & Geld

Saskia Vermeulen Glas 97.15 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Saskia Vermeulen Glas 97.15 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Saskia Vermeulen Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 15.9 punten scoort Saskia Vermeulen Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.83 punten in relatie tot Saskia Vermeulen Glas. Het aantal van 0.83 punten behoorlijk laag.

Saskia Vermeulen Glas 28.11 Punten

Saskia Vermeulen Glas scoort 28.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.28 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Saskia Vermeulen Glas op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Saskia Vermeulen Glas 49.82 Punten

Saskia Vermeulen Glas scoort 49.82 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Saskia Vermeulen Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 49.77 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Saskia Vermeulen Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: