Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Schreuders Glas
Werk & Geld

Schreuders Glas 84.47 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Schreuders Glas 84.47 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Schreuders Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 67.66 punten heeft Schreuders Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.46 punten in relatie tot Schreuders Glas. Het aantal van 3.46 punten behoorlijk laag.

Schreuders Glas 94.08 Punten

Schreuders Glas scoort 94.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 90.62 punten wint Schreuders Glas ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Schreuders Glas 5.28 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Schreuders Glas 5.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.28 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Schreuders Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 63.69 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Schreuders Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: