Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Silvia Glaasker
Werk & Geld

Silvia Glaasker 61.25 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Silvia Glaasker en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Silvia Glaasker scoort 61.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Silvia Glaasker de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 48.37 punten is Silvia Glaasker de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 98.03 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.03 punten in relatie tot Silvia Glaasker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Silvia Glaasker 5.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Silvia Glaasker 5.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.32 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 92.71 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van Silvia Glaasker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Silvia Glaasker 85.08 Punten

Binnen deze categorie scoort Silvia Glaasker 85.08 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 78.95 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: