Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Simon Groeneveld
Werk & Geld

Simon Groeneveld 26.7 Punten

Simon Groeneveld scoort 26.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Simon Groeneveld en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 3.43 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Simon Groeneveld in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.14 punten in relatie tot Simon Groeneveld. Het aantal van 12.14 punten redelijk laag.

Simon Groeneveld 42.29 Punten

Simon Groeneveld scoort 42.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.15 punten is Simon Groeneveld de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Simon Groeneveld 76.67 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Simon Groeneveld en Gerard Van IJsselmuiden. Simon Groeneveld scoort 76.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 5.34 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Simon Groeneveld op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: