Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Simone Glas
Werk & Geld

Simone Glas 53.23 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Simone Glas 53.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Simone Glas en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 43.39 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Simone Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Simone Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 33.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.99 punten in relatie tot Simone Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Simone Glas 16.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Simone Glas 16.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 17.38 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Simone Glas in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Simone Glas.
Liefde en Relaties

Simone Glas 65.83 Punten

Simone Glas scoort 65.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Simone Glas en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 19.96 punten scoort Simone Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: