Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Simone Van Gimst
Werk & Geld

Simone Van Gimst 7.21 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Simone Van Gimst 7.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.21 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Simone Van Gimst en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 74.27 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Simone Van Gimst op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 59.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.4 punten in relatie tot Simone Van Gimst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Simone Van Gimst 0.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Simone Van Gimst 0.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.42 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 58.98 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Simone Van Gimst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Simone Van Gimst 6.7 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Simone Van Gimst 6.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 6.7 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Simone Van Gimst en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 2.99 punten verschil scoort Simone Van Gimst net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: