Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sjaak Glasbergen Lisse
Werk & Geld

Sjaak Glasbergen Lisse 54.72 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Sjaak Glasbergen Lisse 54.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Sjaak Glasbergen Lisse en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 3.49 punten verschil scoort Sjaak Glasbergen Lisse net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.78 punten in relatie tot Sjaak Glasbergen Lisse. Het aantal van 13.78 punten redelijk laag.

Sjaak Glasbergen Lisse 83.03 Punten

Sjaak Glasbergen Lisse scoort 83.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.25 punten is Sjaak Glasbergen Lisse ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sjaak Glasbergen Lisse 28.42 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sjaak Glasbergen Lisse 28.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Sjaak Glasbergen Lisse en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 8.81 punten verschil scoort Sjaak Glasbergen Lisse net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: