Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Smith Glasgow Alexander
Werk & Geld

Smith Glasgow Alexander 63.65 Punten

Smith Glasgow ALEXANDER scoort 63.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Smith Glasgow ALEXANDER en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 34.61 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Smith Glasgow ALEXANDER de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 53.57 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 53.57 punten in relatie tot Smith Glasgow ALEXANDER in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Smith Glasgow Alexander 51.03 Punten

Smith Glasgow ALEXANDER scoort 51.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.54 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Smith Glasgow ALEXANDER in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Smith Glasgow Alexander 16.48 Punten

Smith Glasgow ALEXANDER scoort 16.48 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 16.48 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Smith Glasgow ALEXANDER en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 55.62 punten heeft Smith Glasgow ALEXANDER ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: