Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sonja Derksen Brunssum
Werk & Geld

Sonja Derksen Brunssum 77.77 Punten

Sonja Derksen Brunssum scoort 77.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sonja Derksen Brunssum en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 58.72 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Sonja Derksen Brunssum de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 77.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.06 punten in relatie tot Sonja Derksen Brunssum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sonja Derksen Brunssum 22.96 Punten

Sonja Derksen Brunssum scoort 22.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 54.1 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Sonja Derksen Brunssum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sonja Derksen Brunssum 67.36 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sonja Derksen Brunssum en Gerard Van IJsselmuiden. Sonja Derksen Brunssum scoort 67.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Sonja Derksen Brunssum met een duidelijk verschil van 62.54 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: