Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sonja Schram Vdveur
Werk & Geld

Sonja Schram Vdveur 29.62 Punten

Sonja Schram vdveur scoort 29.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sonja Schram vdveur en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 41.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sonja Schram vdveur de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Sonja Schram vdveur.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 51.34 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 51.34 punten in relatie tot Sonja Schram vdveur in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sonja Schram Vdveur 31.76 Punten

Sonja Schram vdveur scoort 31.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.58 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sonja Schram vdveur in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Sonja Schram vdveur.
Liefde en Relaties

Sonja Schram Vdveur 8.1 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sonja Schram vdveur 8.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 8.1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sonja Schram vdveur en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 32.61 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sonja Schram vdveur de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: