Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sophie Glas
Werk & Geld

Sophie Glas 96.92 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sophie Glas 96.92 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sophie Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 17.16 punten scoort Sophie Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.92 punten in relatie tot Sophie Glas. Het aantal van 17.92 punten redelijk laag.

Sophie Glas 0.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sophie Glas 0.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.38 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 17.54 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sophie Glas in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Sophie Glas.
Liefde en Relaties

Sophie Glas 6.06 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sophie Glas 6.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 6.06 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sophie Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 70.06 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Sophie Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: