Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sophie Vdv Fashion Telenet Be
Werk & Geld

Sophie Vdv Fashion Telenet Be 77.83 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sophie Vdv Fashion telenet be en Gerard Van IJsselmuiden. Sophie Vdv Fashion telenet be scoort 77.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 17.6 punten scoort Sophie Vdv Fashion telenet be beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.05 punten in relatie tot Sophie Vdv Fashion telenet be. Het aantal van 18.05 punten redelijk laag.

Sophie Vdv Fashion Telenet Be 85.46 Punten

Sophie Vdv Fashion telenet be scoort 85.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.41 punten is Sophie Vdv Fashion telenet be ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sophie Vdv Fashion Telenet Be 67.36 Punten

Sophie Vdv Fashion telenet be scoort 67.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sophie Vdv Fashion telenet be en Gerard Van IJsselmuiden.
Met 3.73 punten verschil scoort Sophie Vdv Fashion telenet be net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: