Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Spar Glashaven Ricardo Rotterdam
Werk & Geld

Spar Glashaven Ricardo Rotterdam 52.73 Punten

De samenwerkverhouding tussen Spar glashaven Ricardo Rotterdam en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Spar glashaven Ricardo Rotterdam 52.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 36.57 punten verschil is Spar glashaven Ricardo Rotterdam de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.74 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.74 punten in relatie tot Spar glashaven Ricardo Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Spar Glashaven Ricardo Rotterdam 31.85 Punten

Spar glashaven Ricardo Rotterdam scoort 31.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.89 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Spar glashaven Ricardo Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Spar Glashaven Ricardo Rotterdam 9.55 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Spar glashaven Ricardo Rotterdam 9.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.55 punten is heel laag.
Met een verschil van 49.06 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Spar glashaven Ricardo Rotterdam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: