Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Steenbergen Gladdines In
Werk & Geld

Steenbergen Gladdines In 60.93 Punten

Steenbergen Gladdines In scoort 60.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Steenbergen Gladdines In en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 38.33 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Steenbergen Gladdines In de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.89 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.89 punten in relatie tot Steenbergen Gladdines In. Het aantal van 9.89 punten behoorlijk laag.

Steenbergen Gladdines In 22.5 Punten

Steenbergen Gladdines In scoort 22.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.61 punten scoort Steenbergen Gladdines In beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Steenbergen Gladdines In 60.06 Punten

Steenbergen Gladdines In scoort 60.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Steenbergen Gladdines In en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 28.06 punten scoort Steenbergen Gladdines In slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: