Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Stefan Gladpootjes
Werk & Geld

Stefan Gladpootjes 86.57 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Stefan Gladpootjes 86.57 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Stefan Gladpootjes en Gerard Van IJsselmuiden.

In de Werk en Geld categorie heeft Stefan Gladpootjes met ruim 86.21 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 93.05 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.05 punten in relatie tot Stefan Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Stefan Gladpootjes 24.95 Punten

Stefan Gladpootjes scoort 24.95 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.1 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Stefan Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stefan Gladpootjes 99.16 Punten

Stefan Gladpootjes scoort 99.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Stefan Gladpootjes met ruim 93.34 punten verschil, duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: